Aktivitetscentret

Aktivitetscentret Blumesvej modtager dagligt 50 voksne borgere

På aktivitetscentret skaber vi rammerne for en meningsfuld og trivselsskabende hverdag – med alt fra kreative processer, over personlig træning til musik og leg. Vi arbejder med samspil i alle aktiviteter, bl.a. i form af sansestimulerende aktiviteter, i en omgangsform der bygger på respekt og værdighed.

Aktivitetscentret Blumesvej arbejder i en struktur med basisgrupper. Basisgrupperne er sammensat i størrelse og aktiviteter efter det støttebehov, vi ser borgeren har. I nogle grupper er kontakten til personalet primær, mens der i andre grupper herudover er fokus på relationer borgerne imellem.


Vi har en Skovgruppe der dagligt kører til Maglebyskoven, for de borgere, der har behov for udeliv og højt til loftet. Aktiviteterne her er cykelture, gåture, bål og strand-aktiviteter.


Der er dagligt fra 10.30 til 12.30 tilbud om aktiviteter på tværs af grupperne, såsom musik, handicapidræt, ridning og billedkunst. Herudover er der tilbud om fælles aktiviteter som fx sang og højtlæsning.


Et team af terapeuter – fysio-og ergoterapeut - varetager vedligeholdende fysisk træning og sansestimulerende aktiviteter for borgerne bl.a. i varmvandsterapibad. Terapeuter og pædagoger arbejder tværfagligt med sanseintegration både individuelt og med mindre grupper.


En stor del af borgerne på Aktivitetscentret Blumesvej bor på Agerbækhuse, men vi modtager også borgere fra andre botilbud samt borgere, der bor med deres familie.


Aktivitetscentrets åbningstider: mandag - fredag kl. 9.30 - 16.00.